Telefon: 51 63 77 88

Vakttelefon: 97 43 77 88

Felger


Det handler ikke lenger om at hjulet skal rulle rundt. Men hvordan det ruller. Et felg er i dag et høyteknologisk produkt og blir konstruert etter grundige forskningsresultater utført for å finne maksimal kvalitet til ulikt bruk. Noen hjul skal tåle ekstreme hastigheter, noen ekstrem tyngde og andre igjen være velegnet i kulde, varme, regn og snø. Fortell oss hvilket eventyr du skal ut på, så skal vi gi deg de beste rådene om hvilket utstyr du trenger.


Ekstremføre, ikke bare ekstremvær

I Norge har vi ikke bare ekstremvær. Vi har også ekstremføre – ja faktisk både sommer og vinter. Og hver og en av disse årstidene krever forskjellige dekk, alt etter hvor i landet eller landskapet du befinner deg. Islagte gater langs kysten krever andre dekk enn snøtunge bygder i innlandet med dyp snø, som ligger der hele vinteren.

Showroom

Bil og Anleggsdekk har Showroom i alle avdelingene. Her kan du få se og kjenne både på dekkene og felgene før du eventuelt tar en valg. Vi har kunnskapsrike og lidenskapelige medarbeidere som vet nøyaktig hva du trenger hvis du beskriver ditt behov.


Kult utseende

Når behovet er avdekket, er det bare å velge og vrake i en mektig stor verden av muligheter. Det er som oftest økonomien som setter grenser for hvilket valg du til slutt tar. I dag er det spesielt kult å kunne si at alle budsjetter kan gjøre bilen din kulere, tøffere, lekrere, sintere, snillere eller hva som måtte være ditt ønske for endringen av utseende på bilen din.

Kvalitetsmerker

Vi skaffer kvalitetsfelger fra AEZ, Borbet, GMP, Dezent, Dotz, Breyton,  og mange flere.

Sjekk gjerne vognlisten til Starco  og Spesialfelger.no  for å se hvilke felger som passer på din bil.

Vi er også forhandler av flere eksklusive felger som Vossen, og HRE

Send oss en forespørsel. Så skal vi hjelpe deg så raskt vi kan.

Registreringsnummer:
E-post adresse:
Telefon:

Skriv inn hva du ønsker å få svar på i tekstfeltet, gjerne dekkdimensjon:

Sitemap

Sommerdekk 
Vinterdekk
Landbruk
Anlegg
Last & Buss
MC
Dekkhotell
Felger
Hjem 
Nyhetsarkiv
KontaktSjekk vår Facebook
side. Hold deg oppdatert
og delta i våre diskusjoner.